Love Choc

chocolade_caroline

Geschreven door Caroline van Lingen

LOVE CHOC

INGREDIENTEN (CA. 8 GROTE BROKKEN)

2 HANDJES NOTEN NAAR KEUZE
35 G. CACAOBOTER
4 EL GEURLOZE KOKOSOLIE
2 EL (RAUWE) CACAOPOEDER
½ TL VANILLEPOEDER
SNUFJE KANEELPOEDER
2 EL AHORNSIROOP
HANDJE ROZIJNEN (OF ANDERE GEDROOGDE VRUCHTEN NAAR KEUZE)
2 EL GEPOFTE QUINOA
½ TL ZEEZOUT

BENODIGDHEDEN

ONDIEPE TAARTVORM MET DICHTE BODEM!

BEREIDING

Hak de noten grof. Doe de cacaoboter en kokosolie in een kleine kom en plaats deze in een grotere kom met heet water. Laat de boter en kokosolie smelten. Roer af en toe met een houten lepel en doe zodra alles gesmolten is, de cacaopoeder, vanillepoeder, kaneel en ahornsiroop erbij. Roer dit heel goed zodat alles goed mengt.

Schenk het mengsel in een ondiepe taartvorm met dichte bodem. Bestrooi met de gepofte quinoa, noten en rozijnen en wat zeezout en laat dit in de cacaovloeistof zinken.

Zet 30 min. in de vriezer. Als je de chocola eet moet je snel zijn want de chocola smelt bij kamertemperatuur. Maar wie doet er nu lang over chocolade? J Bewaar de chocola in de koelkast,

ENJOY!!!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s